Pro děti

Přátelé x nepřátelé

Přátelé x nepřátelé
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Určitě to znáte, občas se z člověka, který je vám nejblíže, vyklube pěkný zrádce. A z někoho, komu byste nesvěřili ani tužku, je rázem váš nejlepší přítel. Vztahy jsou prostě složité a je jedno, jestli jste dospělí nebo děti.

Disney Channel přichází se zajímavým filmem, který propojuje tři příběhy a osudy šesti hrdinů, tedy vlastně sedmi, když budeme počítat i roztomilého pejska Murraye. Film se může zdát trochu zamotaný, ale stačí si jen zvyknout na způsob vyprávění a brzy se zorientujete. Děj se točí kolem teenagerů, kteří řeší své problémy hlavně s přáteli.

V prvním příběhu se dostane do složité situace čtrnáctiletý Jake, jenž se bude muset rozhodnout mezi svou přítelkyní a dlouholetým čtyřnohým parťákem, Murraym. Věta: „Kámo, nerad ti to říkám, ale tvoje holka ušila na tvýho psa boudu,“ vystihuje asi nejlépe, o čem je Jakeův příběh. V druhé části filmu zabrousíme do světa módy, konkrétně do redakce jednoho prestižního časopisu, kam se dostat na stáž touží každý módní nadšenec. Možná se to nezdá, ale tahle branže je docela drsná, a tak se z kamarádek Avalon a Halley stanou největší rivalky. Nakonec přichází dvě k nerozeznání stejné hrdinky, Emma a Savannah, ale každá pochází z úplně jiných poměrů. Jak už to tak bývá, holky se rozhodnou vyměnit si své role a vyzkoušet si, jaké to je žít úplně jiný život. 

Zdá se vám toho na děti v jednom filmu až moc? Nebojte, jednotlivé příběhy nejsou vyprávěny nijak komplikovaně a navíc hlavní postavy prochází všemi částmi, takže nikde nic nedrhne a všechno na sebe krásně navazuje. Navíc v Disney už jsou zkušení a vybrali si příběhy, které se osvědčily v jiných filmech. Protože kterého teenagera by nebavilo dívat se na roztomilého a zatraceně chytrého psa, kterého nepřelstí ani ta největší zlounka, holky zase potěší prostředí módy i vtipná záměna v závěru. Ne/přátelé jsou zkrátka zábavným filmem plným zvratů, ale také humoru, jen si trochu pohrávají se způsobem vyprávění.

Ne/přátelé

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel neděle 30. 4. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC