Pro děti

Power Players

Animovaný seriál Power Players
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Hračky se superschopnostmi a superzbraněmi jsou „cool“ už jen když si s nimi mohou děti hrát. Ještě mnohem víc „cool“ ale je, když obživnou a jeden malý kluk se stane jejich superparťákem.

Něco podobného se přihodí také Axelovi v novém seriálu Power Players. Chlapec úplnou náhodou ve sklepě svého strýčka objeví podivné náramky. Když si je navlékne, promění se v maličkého človíčka v obleku připomínajícím Iron Mana a stane se součástí neuvěřitelného světa plného padouchů. Kromě jeho nových kamarádů a parťáků je totiž na světě spousta hraček, které mají zálusk třeba právě na Axelovy kouzelné náramky, a rozhodně je neplánují používat k dobrým účelům. Axel a jeho parta tak musí chránit nejen svět hraček, ale také lidi, aby je neovládli zlouni. Pomáhá mu třeba supermedvěd, který bojuje kladivem podobným tomu Thorovu, nebo na první pohled roztomilá malá holčička, která je ve skutečnosti pořádně drsná a její superoblek může metat po nepřátelích superlepivé růžové žvýkačky. Přátele Axel nemá jen mezi hračkami, jeho nejlepší kamarádka Zoe se také brzy dostane do dimenze hraček a společně pak proti zlu bojují všichni. 

Nový animovaný seriál z dílny Cartoon Network je opravdu akční a nezapomíná ani na zábavu. V ledasčem připomíná své seriálové kolegy, jako jsou Kouzelná Beruška a Černý kocour nebo filmovou sérii Toy Story. Power Players je jiný hlavně v tom, že se vyžívá ve spoustě technických vychytávek. Především u padouchů se animátoři i scenáristé vyřádili, a tak uvidíte hračky se spoustou robotických chapadel nebo nadpřirozeně rozkošnou vílu, která je schopná ukrást i medvědovo superkladivo. Jak je dobrým zvykem u dětských animáků, každá epizoda dopadne dobře, a navíc je Axel tak trochu popleta, takže se malí diváci budou mít čemu zasmát. Tento seriál je super kombinací akce a zábavy!

Power Players

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 25. 5. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC