Pro děti

Mao Mao: Hrdinové čistého srdce

Mao Mao: Hrdinové čistého srdce – seriál pro děti
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Superhrdinů není nikdy dost. Každé městečko, každé království by mělo mít své ochránce, ať už jsou ledajací.

Také obyvatelé maličkého údolního království Pure Heart mají své místní strážce pořádku. Je jimi trojice svérázných a neohrožených zvířecích hrdinů, jimž velí slovutný černý kocour Mao Mao. Vyniká rychlostí, silou, ale není příliš empatický. I když je to k nevíře, tak ne u všech je vždy Mao Mao tím největším hrdinou.

Zábavný animovaný seriál si trochu střílí z populárních superhrdinských filmů i seriálů, kde jsou hrdinové neohrožení ochránci slabších, vzory pro malé i velké, oplývající pouze kladnými vlastnostmi. V seriálu Mao Mao: Hrdinové čistého srdce má hlavní trojlístek pár nedokonalostí. Mao Mao umí být maličko arogantní. Kyborg Jezeklops je sice silák a pořádný „habán“, ale dost často spíš víc mluví, než aby se hrdinsky vrhal vstříc nebezpečí. A k nim patří ještě malá netopýří slečna Něžnopýrka, která miluje kouzla a kouzelnické triky. Tím sice nikomu neublíží, ale ani neporazí žádné zlouny. Je to sice podivné, ale nakonec se této partičce jejich údolíčko podaří vždycky ochránit. I když občas napáchají víc škody než užitku, ale aspoň se u toho zasmějete.

Seriál i pro starší a pokročilé

Mao Mao patří do ranku „chytrých“ animáků. Děti bude bavit situační komika, různé karamboly i roztomilá animace. Starší diváci (klidně i rodiče) se najdou ve slovním humoru, různých narážkách a absurditách, které hlavní hrdinové vymýšlejí. Je to jednoduše zábavný seroš plný roztodivných příšerek a super gagů.

Mao Mao: Hrdinové čistého srdce

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 19. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC