Pro děti

Kámoš v modrém

Pohádka Aladin
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Máte rádi animovanou disneyovku o modrém džinovi z láhve, co vám splní každé přání? Nyní přichází Aladin ve filmové podobě a bude to jízda!

Trikové možnosti a technika dnešních studií dokážou převést na filmové plátno asi cokoli, tedy i Aladina. A to je moc dobře. Pohádkový svět exotického Východu plný lupičů, zlata, pouští, chrámů a princezen je uhrančivý jen sám o sobě. A teď si představte, že můžete vše vidět na vlastní oči! Na příběhu se toho moc nezměnilo. Chudý, ale chytrý zlodějíček Aladin se protlouká životem, jak jen může. Jednoho dne spatří krásnou princeznu Jasmínu, do které se bezhlavě zamiluje, jenže jak ji získat? Osud mu trochu pomůže a Aladin získá tajemnou nádobu, ve které prý žije džin, co mu splní všechna přání. Jenže džin je docela šprýmař, a tak to s ním Aladin nemá moc jednoduché, občas to vypadá, že mu spíš škodí, než pomáhá. Z Aladina, džina i nezkrotné princezny se stane skvělá trojka, která jde z jednoho dobrodružství do druhého, občas pěkně napínavého. Ale jsme v pohádce, takže konec dobrý, všechno dobré.

Akční pohádka

Aladina režíroval Guy Ritchie, takže je jasné, že nepůjde jen o roztomilou disneyovku s pár chytlavými písničkami. Ritchie film okořenil o akční scény jak z dospěláckých trháků a samozřejmě nechybí ani humor a komické situace. K tomu všemu jsou tu nádherné exteriéry a paláce, neuvěřitelné kostýmy a také parádní hudba, takže chvílemi nebudete vědět, co sledovat dřív. Prostě Aladin je po všech stránkách kouzelná podívaná.

Aladin

Pro děti
Hodnocení FDB 70 %
Foto HBO

Režie Guy Ritchie

Obsazení Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Mena Massoud, Nasim Pedrad, Marwan Kenzari, Numan Acar

Délka 128 min.

Rok 2019

HBO sobota 11. 4. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC