Pro děti

Houbíci

Animovaný seriál pro děti Houbíci
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Ať už patříte k vášnivým milovníkům hub, nebo vás tito „kloboučníci“ nechávají chladnými, určitě jste o nich jednu věc nevěděli.

Houby totiž nejsou jen tiší obyvatelé lesů schovávající se pod svými rozmanitými klobouky. Kdysi dávno to byli tvorové, kteří uměli udělat pořádný rozruch. A o tom, jak to tehdy na světě vedli, vypráví vtipný seriál Houbíci.

Houbíci žijí jak jinak než v Houbíkově, což je malé prehistorické městečko, kde tito poměrně zvídaví a ukecaní tvorečci udržují přátelské vztahy s dalšími prapodivnými bytostmi. V jejich pra-světě samozřejmě nemohou chybět dinosauři, ale třeba i kouzelné bytosti, jako mluvící stromy. Zkrátka, svět před dávnými časy vypadal úplně jinak, než jak jsme na něj dnes zvyklí. Hlavním objevitelem všeho kolem je desetiletý houbík Seth, který se chce stát vědcem, a tak ho fascinuje každičká maličkost. Jak to už u takových zvědavců bývá, občas strčí klobouk kam nemá a je z toho pěkná šlamastika. Pascal, Sethův bratr, zase miluje umění. A této nesourodé sourozenecké dvojici ještě sekundují mladší sourozenci Dvojčata. Co vám budeme povídat, je to pěkně vykutálená rodinka. A pozor, Houbíci z Houbíkova nejsou žádní jednonožci, ale pěkně rychlí trpaslíčci s barevnými kloboučky.

Tohle určitě není na houby!

Seriál Houbíci je opět vtipný, ale tentokrát se snaží prcky u obrazovek také poučit. Sice ne úplně klasickým „vědeckým“ stylem, ale o přírodě a jejích obyvatelích (jakkoli podivných) se děti dozví opravdu hodně. Nejukecanější je samozřejmě hlavní houbík Seth, takže se můžete těšit na spoustu vtipných hlášek a postřehů.

Houbíci

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 8. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC