Pro děti

Vítejte v hrůzostrašném hotelu

Vítejte v  hrůzostrašném hotelu
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na skylink Live TV Sledovat

Všichni malí i velcí milovníci animáků určitě ví, odkud je hláška: Blé, ble, blé… Pozor, Hotel Transylvánie a jeho obyvatelé se vrací v seriálové podobě!

Nejhodnějšího Drákulu na světě není třeba moc představovat, spíš než hrůzostrašná krvelačná příšera je to nadšený hoteliér, který nadevše na světě miluje svou dceru a chce ji ochránit před děsivým světem lidí. To všichni víme, o čem tedy bude seriál? Především o Mavis a jejích teenagerských letech. Děj se totiž odehrává čtyři roky před událostmi z filmů a na vás čekají kromě starých známých příšerek i noví hrdinové.

Drákula musí často na služební cesty vyřizovat „upírské záležitosti“, a tak Mavis dostane šanci ukázat se coby vedoucí hotelu. Své geny nezapře, takže se můžete těšit na plno šíleností, kterými by ráda hotel vylepšila a propagovala. A když jde o šílené nápady, pak u toho nemůže chybět veselá mumie Murray, trochu natvrdlý Frank a věrný „zelenáč“ Blobby. Novinkou pro vás bude tetička Lydie, jež je pravým opakem svého mladšího bratra. Je přísná a taky zlá, ale co je nejhorší, Mavis ji má neustále za zády a nemůže hotel vést tak, jak by chtěla.

Pokud jste propadli oběma filmům, pak se máte na co těšit. Čekají na vás vtipné hlášky, „drákulovský humor“ i nějaké ty dojemné rodinné scény. Animace je sice maličko jiná, než na jakou jsme byli zvyklí, ale seriál Hotel Transylvánie je prostě pecka, kterou si zamilujete.

Hotel Transylvánie

Pro děti
Foto Disney Channel
Disney Channel úterý 17. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC