Pro děti

Craig od potoka

Craig od potoka
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Animáky vysílané na populární stanici Cartoon Network byly vždycky maličko jiné. Tahle stanice o nudu nestojí, proto jsou místní „seroše“ vtipné a někdy i trochu drzé, třeba jako Craig od potoka.

Nemějte však žádné obavy! Hlavní je, aby se dobře bavily děti, a tak na ně čeká inteligentní humor vycházející z jejich světa – třeba ze sourozeneckého pošťuchování nebo z dětských dobrodružných výprav. Takový je i nový seriál Craig od potoka, v němž se ocitnete ve svérázném světě, skoro by se dalo říct jakési „republice“, rozkládající se na březích potoka. Desetiletý Craig sem společně se svými kamarády utíká hned po škole, někdy ještě i po večeři, a prožívá tu zábavná dobrodružství.

K jeho nejlepším kamarádům patří osmiletá Kelsey, která chodí zásadně v plášti a ani krok neudělá bez svého parťáka, malého papouška, jenž si myslí, že je sokol (tuhle dvojku si zaručeně oblíbíte). Dalším do party je třináctiletý „JP“, jehož zase nepotkáte jinak než v hokejovém dresu, který mu je sice velký, ale na to frajeři nehledí. Všichni jsou trošičku praštění, ale dobrosrdeční, takže si pomáhají a táhnou za jeden provaz. Svérázná trojice postupně mapuje území kolem potoka a objevuje nové a nové kamarády – někteří milují koně, jiní by zase rádi žili obklopeni barvami a duhou – a Craig všechno poctivě zakresluje do jejich speciální mapy.

Zkrátka Craigův svět je plný fantazie, her a hlavně humoru. Ten oceníte i coby rodiče a určitě nebudete litovat, když na pár dílů kouknete se svými ratolestmi. Třeba si pak taky vytvoříte svou vlastní zem i s jednotlivými městečky a nakreslíte pro jistotu jejich mapu, ať se v tom kouzelném dětském světě neztratíte.

Craig od potoka

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 15. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC