Pro děti

Coco

Coco  – Animovaný film pro děti
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Malý Miguel miluje hudbu a chtěl by se stát slavným kytaristou. Jenže jeho rodina, snad jediná v celém Mexiku, hudbu nesnáší.

V povedeném animáku od Pixaru s jednoduchým názvem Coco budete moci sledovat napínavou a dobrodružnou cestu malého kluka za svým snem. A že to není ledajaké dobrodružství, Miguel se totiž ocitne v říši mrtvých! A za všechno může dědeček, který právě kvůli hudbě kdysi dávno jejich rodinu opustil. 

Podobně jako si my na podzim připomínáme zemřelé na Dušičky, připomínají si své mrtvé také Mexičané. I když o dost veselejším způsobem. V Mexiku na Den mrtvých navštěvují duše zemřelých své příbuzné, kteří jim strojí veselé a barevné oltáříky, všichni jsou v dobré náladě, radují se, slaví, všechno spíš připomíná velký karneval. A tak se v tento den koná také hudební soutěž, kam by Miguel moc rád šel. Jenže babička mu raději rozbije kytaru, než aby se její vnuk dotýkal hudebního nástroje. Miguelovi nezbude nic jiného, než se vloupat do hrobky rovnou toho nejslavnějšího kytaristy v Mexiku a půjčit si jeho kytaru. Jenže když tohle kdokoli udělá na Den mrtvých, stihne ho kletba a ocitne se v říši mrtvých! A tak začíná dobrodružství, při kterém Miguel potkává nové kamarády i své předky a kdo ví, když se mu podaří najít dědečka, možná v jejich rodině zase bude moci znít hudba…

Pixar nezklame 

Klasický příběh, v němž malý kluk najde sám sebe, je v podání studia Pixar opět skvělý. Exotické a barevné prostředí Mexika společně s fantaskním světem ze záhrobí vytváří úchvatnou podívanou. Jako vždy vás animované dobrodružství chytne za srdce, ale budete se také smát. Tento svět plný roztomilých kostlivců jak od Tima Burtona je vlastně nepopsatelný, ten musíte jednoduše vidět.

Coco

Pro děti
Foto HBO
HBO čtvrtek 4. 3. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC