Pro děti

Ben 10 Versus The Universe

Ben 10 Versus The Universe – sci-fi pro děti
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Co všechno byste udělali pro záchranu své rodiny? Ben se klidně pustí do souboje s největším zlounem napříč galaxiemi.

Ben je hlavní hrdina animovaného filmu, kde se to akcí, cestováním černými dírami a roztodivnými obyvateli jiných planet i galaxií jen hemží. Ben 10 Versus The Universe představuje výbornou sci-fi podívanou pro děti. Ben totiž vlastní superhodinky, díky kterým se může pohybovat ve vychytaném obleku ve vesmíru a zjistit, kdo si dělá zálusk na jeho planetu i rodinu. Samozřejmě ze začátku se úplně jako hrdina necítí, ale když zjistí, že byl pro záchranu světa doslova předurčen, pustí se do boje s plnou vervou.

Jeho „návštěvy“ nejrůznějších planet jsou opravdu dobrodružné. Setkává se ale většinou s nepříliš přívětivými obyvateli, jako kdyby se celý vesmír proti němu spikl. Ale správný hrdina v tom nikdy není úplně sám, a tak se i ve vesmíru najde pár dobráků, kteří se postaví na Benovu stranu. Zvlášť, když zjistí, že za vším stojí nenáviděný vesmírný zločinec, který chce vládnout celičkému vesmíru, a klíčovou je pro něho právě planeta Země.

Čas pro hrdiny

Animák je opravdu nabitý akcí, a to v tom nejlepším slova smyslu. Mnohé postavy vám připomenou jiné slavné hrdiny, ale jak je na Cartoon Network zvykem, vše je okořeněné ještě humorem, a tak brzy na jiná sci-fička zapomenete a zcela vás pohltí Benův příběh. Je skvělé, že hrdiny nemusí být jen svalnatí hollywoodští krasavci, ale můžou jimi být i malí kluci jako Ben.

Ben 10 Versus The Universe

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network sobota 10. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC