Pro děti

Steven Universe – Avengers pro nejmenší

Steven Universe – Avengers pro nejmenší
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na skylink Live TV Sledovat

Planeta Země je v permanentním ohrožení. Že o tom nic nevíte? Buďte rádi, všechny nás totiž chrání Steven a jeho parta.

V malém, ničím zajímavém městečku jménem Beach City kdesi ve Spojených státech žije úplně obyčejný kluk Steven. I když zase tak obyčejný není. Jeho nejlepší kamarádi a zároveň i spolubydlící jsou humanoidi, na které si občas dělá zálusk nějaký záporák z vesmíru. 

Kdyby nebylo jich a jejich kouzelných kamenů, naše planeta už by určitě neexistovala a Steven by vám nemohl vyprávět svá dobrodružství. Granát, Ametyst a Perla nejsou jedinými strážci, patří k nim totiž i sám Steven. Ten se však musí se svou rolí postupně sžívat a naučit se své schopnosti ovládat.

Je jasné, že u toho všichni zažijí spoustu legrace. Ani superhrdinové jen tak nepadají z nebe. I když někteří vlastně občas ano, nejprve ale musí podstoupit trénink a poznat sami sebe, aby mohli lidem opravdu pomáhat. Steven je trochu nemotora, proto mu některé věci trvají déle, nakonec však vždycky na všechno přijde a každá šlamastika dopadne dobře. Seriál je složený z krátkých dílů, v nichž se vůbec nikam nespěchá, což je příjemná výjimka mezi přetechnizovanými a přespříliš akčními seriály. Všechno, každá maličkost zde má hlavu i patu, jednotlivé události do sebe krásně zapadají, i když si na některá rozuzlení musíte občas počkat.

Steven vám totiž může odvyprávět jen to, co se přihodí přímo jemu, a tak je seriál plný tajemství i napětí. Za pomyslnou třešničku pak považujeme inteligentní scénář plný laskavého humoru. Stevenův svět prostě stojí za to!

Steven Universe

Pro děti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondělí 30. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC