Film / seriál

Představení stanice Horor film

Představení stanice Horor film

TV Horor film je jediná televizní stanice v České republice, na Slovensku a ve střední Evropě vůbec specializovaná čistě na hororovou tvorbu.

Na českém a slovenském mediálním trhu působí již od roku 2013. Své vysílání zahajuje každou noc s úderem půlnoci a končí ho za ranního kuropění v pět hodin. Během tohoto období pravidelně nabízí tři až čtyři filmy temného žánru, někdy i fantasy a hororové sci-fi a řadu dalších zajímavostí z krvavého a děsuplného, leč pro mnohé diváky nesmírně přitažlivého světa. Fanoušci děsivého filmového žánru se navíc mohou každý den těšit i na zajímavosti o chystaných mrazivých filmových novinkách, které pravidelně přináší pořad Noční zprávy.

Pokud se chcete na Den svatého Valentýna se svojí drahou polovičkou objímat strachy pod dekou u televize, pusťte si o půlnoci španělský mysteriózní horor Bezejmenní. Ten vás zavede na děsuplné pátrání po dceři novinářky Klaudie, která by dle všeho měla být již více jak šest let mrtvá.

O pět dní později si pak pusťte čtvrté pokračování hororu z roku 2007 REC s názvem REC 4: Apokalypsa. Když je mladá reportérka odvezena na ropný tanker, nikdo netuší, že s sebou zároveň veze i tajemný, démonický virus. Co se stane s posádkou ve chvíli, kdy na lodi propukne apokalypsa?

Provozovatelem TV Horor film je Československá filmová společnost. Ta rovněž zřizuje televizní stanice CS film, CS mini a TV WAR, které můžete, stejně jako Horor film, naladit na digitální satelitní televizi Skylink.

Představení stanice Horor film

Film / seriál
Foto Horor film
CS Horror středa 6. 2. Můj TV program Satelitní televize: CS, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC