Film / seriál

Představení stanice Film Europe

Představení stanice Film Europe
Skylink Live TV

Sledujte na Film Europe HD na skylink Live TV Sledovat

Pro pravé filmové fajnšmekry, kteří se zajímají nejen o českou a slovenskou, ale například i o maďarskou nebo rumunskou tvorbu, je tu stanice Film Europe.

Film Europe je prémiová filmová stanice s výhradně evropskou filmovou produkcí. Zastoupeny jsou tu snímky všech žánrů a stylů evropské kinematografie. Diváci se mohou těšit na nejlepší filmy oceněné na mezinárodních i domácích filmových festivalech a soutěžích. Filmy jsou vysílány v původním znění s českými titulky. Stanice má momentálně k dispozici více než 1000 filmů z padesáti zemí Evropy a vysílá 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. A to všechno navíc bez reklam.

Na první polovinu srpna si stanice pro své diváky připravila švédské drama Call Girl. Temnou stranu má vše, krásné severské Švédsko nevyjímaje. Snímek odhaluje bujarý život, který se probouzí ve chvíli, kdy jde zbytek země spát. Příběh světa třpytivých erotických i striptýzových klubů vypráví Iris, mladá příslušnice nejnižší vrstvy společnosti, která doufala, že ji tato zkušenost zachrání z každodenní mizérie.

Další chuťovkou je třeba ruské drama Faust. Snímek, jehož základy jsou položeny na známém příběhu z pera Johanna Wolfganga von Goetheho, je radikálně reinterpretovaný režisérem a scenáristou Alexandrem Sokurovem. Poukazuje na lidské slabosti a chyby, s nimiž mnoho z nás často beznadějně bojuje.

Představení stanice Film Europe

Film / seriál
Foto Film Europe
Film Europe HD středa 24. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC