Dokument

Zvířecí komanda

Zvířecí komanda
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na skylink Live TV Sledovat

Pořídit si boty z krokodýlí kůže a k tomu mít na hrudi přívěšek z rohu nosorožce – to jsou známky luxusu. Jenže kolik takový luxus stojí přírodu?

Příroda je opravdu mocná čarodějka a lidé by si jí měli vážit a starat se o ni. Bohužel však existují tací, kteří z ní jen těží, čímž teď nemyslíme nerosty a drahé kameny. Po celém světě žijí různé zvířecí druhy, které nejen že jsou chráněné, ale hlavně jsou před vyhynutím. I přesto bývají nelegálně loveny a na černém trhu na nich pytláci vydělávají jmění.

Tito pytláci však nejsou žádní „zajíčci“, kteří si vystačí s okem někde ve vysoké trávě, jde o profesionály, jimž se často dostává podpory a ochrany z těch nejvyšších státních míst. Aby také ne, když si ročně mohou přijít až na dvacet miliard dolarů! Tito šílení zločinci, teroristé nebo diktátoři jsou pro legislativu i spravedlnost často nepolapitelní, a tak vyhynutí hrozí stále více druhům zvířat. Vlády a aktivisté bojující proti ilegálnímu lovu zvířat proto zkouší nové taktiky. Jak už to tak bývá, zločinci jsou vždy o krok napřed, a tak se ochránci inspirovali u těch nejpovolanějších, u CIA a zvláštních komand. Seriál vám přiblíží drsné pytlácké prostředí i odhodlané bojovníky za životy zvířat.

Zvířecí komanda

Dokument
Foto Spektrum
Spektrum HD pondělí 2. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC