Dokument

Z Ruska do Íránu – přes divoké hranice

Z Ruska do Íránu – přes divoké hranice
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na skylink Live TV Sledovat

Cesta z Ruska do Íránu není zrovna dvakrát jednoduchá a určitě by se na ni neměli pouštět nezkušení cestovatelé. Tím ale Levison Wood rozhodně není.

Levison Wood je britský armádní důstojník a průzkumník, který se nezastaví před žádnou překážkou. Jeho cesta začíná v jižním Rusku, odkud se dostane přes impozantní horský masiv Kavkaz do Ázerbájdžánu. Následně procestuje Gruzii a Arménii a nakonec skončí až v Íránu. Nemá to ale vůbec jednoduché a cestou na něj čeká mnoho nástrah, přičemž nemluvíme jen o těch přírodních. Levison se tak mimo jiné dostane do hledáčku tajných služeb kvůli pohybu v zapomenutých válečných pásmech, kde se setkává s mnoha podivnými místními postavičkami. Cestu mu zkříží nejen oni, ale také lovci vlků, mnichové skrývající se před světem a na scéně se objeví třeba i motorkářská banda z Íránu.

Z Ruska do Íránu – přes divoké hranice

Dokument
Foto Spektrum HD
Spektrum HD středa 7. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC