Dokument

Lidské limity

Lidské limity
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na skylink Live TV Sledovat

Planeta Země je plná fascinujících tvorů žijících na souši, na pevnině i létajících v oblacích. Víte však, který tvor dokáže opanovat všechny tyto prostory?

Kdo jiný než člověk. Lidské tělo je úžasný stroj, který se umí přizpůsobit téměř jakémukoli prostředí. A když to náhodou není možné, je tu lidský mozek, který vymyslí nějaké úchvatné „udělátko“, díky němuž tak trochu obejdeme fyzikální zákony a dostaneme se i do míst, kam bychom za normálních okolností nemohli. Přesto však máme své limity, určité hranice, jež prostě překonat nedokážeme. Čas od času se ale narodí někdo, koho jako kdyby se žádné limity nedotýkaly. Dokumentární seriál vám představí tyto „superlidi” zblízka. Vypadají jako my, chovají se jako my, ale přitom dokážou létat nebo přežijí zásah elektrickým proudem, jenž by za normálních okolností člověka usmažil jako slaninu. Navíc většina z nich ještě nedosáhla plnoletosti! Jak je možné, že se může někdo naučit dvacet jazyků a vy válčíte se dvěma? Je to nějaký zázrak? Jsou to vůbec lidé? Na vše vám odpovíme i za pomoci nejmodernějších 3D animací, unikátních snímků a moderní vědy. Zároveň vám představíme několik výjimečných žen i mužů, kteří jsou z určitého úhlu pohledu vyvolení, ale svým způsobem zároveň také prokletí.

Lidské limity

Dokument
Foto Spektrum HD
Spektrum HD pondělí 22. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC