Dokument

Jedinečná zvířata

Jedinečná zvířata
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na skylink Live TV Sledovat

Další dokumentární cyklus z dílny kanálu National Geographic vás seznámí se zajímavostmi ze zvířecí říše.

Každá z půlhodinových epizod je věnována dvojici zvířat, kterou vám přiblíží přední odborníci, a chybět samozřejmě nebudou ani unikátní záběry, díky jejichž zpomalení si budete moci vychutnat i ty nejmenší detaily, a nejmodernější grafické programy vypomohou tam, kde jsou kamery na natáčení krátké. Čeká tak na vás podívaná v té nejvyšší kvalitě.

Možná se vám z počátku budou jednotlivé dvojice zdát nevyrovnané – například slon a orangutan, nebo vlk a vrána či nosorožec a sova. Ale oba živočichy vždy spojuje nějaká vlastnost, ať už je to síla a chytrost v případě rozvážných slonů a nádherných orangutanů, nebo vytrvalost a propracované strategie u vlků a vran či anatomické zvláštnosti jako ohromující sluch nebo kůže potící krev u sov a nosorožců. Každé zvíře je zkrátka něčím jedinečné a svých unikátních vlastností dokáže plně využívat. Kdyby tomu tak nebylo, nedokázalo by v divočině přežít jediný den. U tvůrců z National Geographic je samozřejmostí také důraz na úchvatné krajinné scenérie, takže u tohoto cyklu zaplesá blahem srdce každého milovníka fauny i flóry.

Jedinečná zvířata

Dokument
Foto Nat Geo Wild HD
National Geographic Wild HD pátek 3. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC