Pro děti

Princezna Nella

Princezna Nella

S mečem nemusí umět zacházet jen chrabří rytíři, také princezny se dokážou ledacos naučit a ani odvaha jim v žádném případě nechybí.

Možná byste to na první pohled neřekli, ale malá osmiletá princeznička Nella se dokáže vyrovnat nejednomu rytíři. Nella je však především laskavá, milá dívenka, která zbožňuje všemožné hry, zvláště ty, které jsou plné dobrodružství. Nevadí jí přidat občas ruku k dílu a umazat se od práce, ale jako správná parádnice se taky ráda vyšňoří, oblékne si krásné nabírané šaty a ozdobí se blyštivými šperky.

Pod růžovými šatičkami však bije srdce pravého bojovníka, kterému nechybí odvaha a rozhodnost. A co by byl rytíř bez koně? Proto má i Nella svou parťačku a kamarádku v jednom, jednorožčí slečnu Trinket, která ji nikdy nenechá ve štychu. Do správné pohádky však patří opravdoví princové a rytíři. Jedním z nich je Sir Garrett, jenž je zároveň nejlepší kamarád odvážné Nelly. Samozřejmě i on má svého čtyřnohého oře jménem Clode. Je to sehraná dvojka podobně jako jejich dívčí protějšky, a tak si všichni společně užívají plno zábavy. Nella má v opatrování nevelké, zato kouzelné království Castlehaven, které brání nejen svým mečem, ale také lukem. Je to zkrátka mrštná bojovnice s přesnou muškou. Většinou je však rozverným dítětem, které má rádo legraci a je nesmírně laskavé ke svým milovaným. Animovaný seriál je určen mladším dětem, čemuž je také přizpůsobena animace. Zvláště malým holkám se Nella a její království bude určitě líbit. Vždyť která malá slečna nesní o tom, že bude princezna a navíc bude jezdit na jednorožci!

Soutěžte s Nick Jr Czech

Princezna Nelly

Pro děti
Foto NICKELODEON JR.
Nick Jr Czech pondělí 26. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC