Pro děti

Dora a její dobrodružství s vánoční koledou

Dora a její dobrodružství s vánoční koledou

Štědrý den doslova klepe na dveře, proto se přiznejte, kdo letos zlobil a kdo byl opravdu hodný?

Docela na tom totiž záleží, protože nejen Ježíšek, ale taky Santa Claus má svůj seznam, vlastně dva seznamy, podle kterých pak rozváží dárky. A je snad jasné, že malí zlobivci kopu dárků pod stromečkem čekat nemůžou. Ale nemyslete si, že je Santa nějaký přísný neruda, když vidí, že se malí uličníci snaží polepšit, rád si je ze seznamu zlobivých dětí vyškrtne a napíše je k těm hodným. Takže nikdy není pozdě přestat tropit neplechu. Jinak by určitě neměla tak veselé Vánoce ani malá Dora. Její nejlepší kamarád Swiper se totiž dostal na Santův seznam zlobivých. Všichni, kdo malou Doru znáte, dobře víte, že tahle malá rošťanda se jen tak nevzdává, takže se rozhodne Swiperovi pomoct. Podnikne s ním různé cesty do minulosti i budoucnosti, aby viděl, že i malé lumpárny něco znamenají a jen tak se na ně nezapomíná. Jejich cestování má však ještě jeden důvod, snaží se společně získat čtyři ornamenty, aby poznali pravý význam Vánoc. Jaké to jsou? To už budete muset zjistit sami.

Dora a její dobrodružství představuje animovaný didaktický seriál pro nejmenší, který je docela zábavný a děti vtahuje do děje. Někdy se učí angličtinu, někdy zase orientaci v prostoru, ale tím hlavním je poselství, že kamarádi si mají pomáhat a nikdy by neměli nic vzdávat, dokud to aspoň nevyzkouší. Dořin barevný svět v tomto vánočním speciálu dostává trochu jiné rozměry, než na které jsme zvyklí, ale nadšení pro každé dobrodružství zůstává. A ať už dárky přinese Ježíšek, nebo Santa, těšit se na ně i na nová dobrodružství budeme všichni, stejně jako Dora a Swiper.

Dora a její dobrodružství s vánoční koledou

Pro děti
Foto Nickelodeon Jr.
Nick Jr Czech neděle 23. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC