Hudba a lifestyle

Představujeme stanici: Senzi

Představujeme stanici: Senzi

Novou televizní stanici Senzi si oblíbí všichni milovníci hudby. Multižánrový hudební kanál nabízí pořady s klasickými šlágry, ale i současnými hity, dechovku, country i šansony.

A to není všechno. Kromě hudebních relací mohou diváci sledovat talk show či pořady o vaření a čekají na ně i nejrůznější soutěže. V talk show Zahoď starosti přivítají moderátoři Otto Weiter a Andrea Fischer ve studiu zajímavé hosty, v Rozjazdech pre hviezdy bude Noro Mészároš pravidelně představovat novinky týdne – ať už nového interpreta, či videoklip. Nechybí samozřejmě ani hitparáda novinek a nejoblíbenějších videoklipů Senziparáda, kterou moderuje Andrea Fischer, o pořadí oblíbených písniček přitom rozhodují sami diváci. Chcete si zavzpomínat na staré dobré časy? Pak se společně se zkušeným textařem a moderátorem Zorem Laurincem vydejte do příjemného domácího studia, kam si zve výjimečné herecké a pěvecké hvězdy, přičemž dává divákům nahlédnout do jejich života i tvorby. Těšit se můžete třeba na zpěváka Štefana Skrúcaného či modelku Ivanu Christovou.

Takí sme boli

Přehlídku oblíbených folklorních a lidových písniček, které zachycují lidové tradice typické pro Slovensko, nabízí Slovensko spieva. Fanoušci dechovek zase najdou přehled těch nejpopulárnějších písní v hudebním pořadu Najlepšie slovenské dychovky. V kulinářské show Ochutené morom s populárním šéfkuchařem Massimem z Itálie a moderátorkou Oľgou Valentovou se mohou diváci naučit připravovat italské i světové speciality – a během vaření nebudou samozřejmě chybět pohodové písničky. Televize Senzi vysílá 24 hodin denně.

Senzi TV Show
Hudba a lifestyle
Foto Senzi

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC