Film / seriál

Romantické drama Čokoláda

Romantické drama Čokoláda
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Většina romantických filmů se do historie nezapíše. Jsou příliš tuctové, masové jednohubky, které nadšence potěší, ale zapomenou se sotva se zatáhne opona. Čokoládu ale režíroval melancholický Švéd, což jí dalo navždy nezapomenutelnou příchuť.

Režisér Lasse Hallström tohle vůbec umí, jeho romantická Pravidla moštárny, romantický Casanova či romantická Láska na kari jsou skousnutelné i pro cynické duše. V Čokoládě má navíc k ruce kapitána Jacka Sparr… tedy Johnnyho Deppa a Trinity… tedy Carrie-Anne Moss, silná to esa pro jakoukoliv hru. Tentokrát jsme ve francouzské vesnici, kde se žije stejně jako před sto lety. Když jednoho dne přijíždí obchodnice čokoládou a otevírá si kiosek, který svými sladkými produkty vzbuzuje vášně zákazníků, vše se změní. Přísná vesnická morálka vášním neholduje, hrozí postavit zavedené a stabilní pořádky na hlavu a čarovná obchodnice upadá v silnou nemilost. Souboj milovníků nově nabyté vášně a svobody a strážců mrazivých mravů nenechá chladnými ani vás.

Čokoláda

Film / seriál
Hodnocení FDB 79,2 %
Foto HBO

Režie Lasse Hallström

Obsazení Juliette Binoche, Judi Dench, Alfred Molina, Lena Olin, Johnny Depp, Carrie-Anne Moss, John Wood

Délka 122 min.

Rok 2000

HBO pátek 14. 8. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC