Film / seriál

Policajt

Policajt – kriminální seriál

Prostředí: New York, šedesátá léta 19. století. Ingredience: špína, drogy, korupce, vraždy, třídní nepokoje a rasová nenávist. Řešení? Detektiv Kevin „Corky“ Corcoran!

Máte rádi kriminálky? Tato se vydává do doby končící občanské války. Do New Yorku se vrací Američan irského původu Kevin Corcoran (Tom Weston-Jones), který se stane detektivem v nejchudší čtvrti Five Points.

I přes všechen marast je jeho jediným motivem dostat zločince za každou cenu. I za cenu překročení zákona. Navíc ho žene dopředu případ jeho zmizelé ženy a mrtvé dcery. Ale vše má svůj čas… Čeká nás celkem třiadvacet dílů ve dvou řadách – napínavých, s pachutí krve a smrti a pocitu, že lidský život nemá valnou cenu. Ovšem ne pro hlavního hrdinu Kevina „Corkyho“ Corcorana!

Policajt

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto Epic Drama

Režie Jeff Woolnough, Ken Girotti, Clark Johnson

Scénář Frank Pugliese, Will Rokos, Sara B. Cooper, Tom Fontana

Obsazení Kevin Ryan, Tom Weston-Jones, Franka Potente, Kiara Glasco, Donal Logue, Anastasia Griffith, Kyle Schmid, Tessa Thompson, Tanya Fischer

Délka 23 × 42 min.

Epic Drama HD čtvrtek 7. 7. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC