Film / seriál

Dalgliesh

Dalgliesh – britský detektivní seriál

Starý dobrý inspektor Adam Dalgliesh je zpět! V nové sérii, která čítá tři dvoudílné příběhy, si legendárního detektiva zahrál herec Bertie Carvel.

Inspektor Dalgliesh je hlavně pro starší generaci známá značka – v osmdesátých letech pronikl v podání Roye Marsdena i na obrazovky Československé televize. Nová série samozřejmě také vychází z knih P. D. Jamesové, která postavu inspektora obdařeného mimořádným instinktem a inteligencí stvořila.

Tři příběhy dějově obsáhnou dobu od 70. let až po současnost. Kromě chytrých zápletek těží především z charismatu Dalglieshova nového představitele. „Bertie Carvel je báječný. Dokáže do postavy Dalglieshe vnést neuvěřitelnou lidskost, zároveň umí ve vypjatých chvílích své emoce skvěle kontrolovat,“ říká producentka série Elaine Pykeová.

Dalgliesh

Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto Epic Drama

Režie Lisa Clarke, Jill Robertson, Andy Tohill, Ryan Tohill

Obsazení Bertie Carvel, Jeremy Irvine, Natasha Little, Siobhán Cullen, Mirren Mack, Paul Mallon, Patrick Regis, Fra Fee, David Pearse

Délka 6 × 45 min.

Epic Drama HD pondělí 14. 3. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC