Film / seriál

Artemis Fowl

Dobrodružný film Artemis Fowl
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Zatímco mainstream vyrůstal na příběhu Harryho Pottera, chlapce, který byl pozván do kouzelného světa, jiní vyrůstali na Artemisu Fowlovi, chlapci, který se do kouzelného světa proboural sám s pomocí svého geniálního mozku.

Nedostal žádný nezasloužený dopis z Bradavic. Věřil, že existuje alternativní svět kouzel a našel ho. Vybaven ostrými lokty, ostrým jazykem a miliardami zděděnými po otci uloupí skřítkům zlato a přechytračí magický systém starší než lidstvo samo. A po věčnosti je tu tahle knižní sága od Eoina Colfera ve filmové podobě – projekt, po jehož filmovém zpracování volali (dnes již odrostlí) fanoušci skoro dvacet let. Epická podívaná od Disney chce konkurovat Narnii, Potterovi, Stmívání a podobným projektům. Podaří se? Mají na své straně hvězdný štáb jak před kamerou, tak za ní. Stojí proti nim však recenzenti z řad profesionálů i obyčejných diváků, kteří tvrdí, že se místo mystického světa dočkali líbivého remaku Špionů v akci. Rozseknout to musíte vy.

Artemis Fowl

Film / seriál
Hodnocení FDB 52,7 %
Foto HBO

Režie Kenneth Branagh

Obsazení Hong Chau, Miranda Raison, Judi Dench, Josh Gad, Nonso Anozie, Adrian Scarborough, Simone Kirby

Délka 95 min.

Rok 2020

HBO pondělí 24. 8. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC