Dokument

Svět gangů

Svět gangů

Být členem gangu může mít své výhody. Ovšem o tom, že to není žádná procházka růžovým sadem, vás přesvědčí nový dvoudílný dokument.

V těch největších a nejdrsnějších ganzích má všechno svou cenu, dokonce i život se dá zaplatit. Většinou jde o velmi dobře propracovaný systém, kterému šéfuje jen omezený počet lidí a zbytek se dál štěpí na menší oblasti se svými vůdci a pěšáky. Nečekejte však žádné uhlazené hochy jako z West Side Story. Ty nejdrsnější a nejvyhlášenější gangy jsou plné chlapů, ze kterých jde strach i za bílého dne… Dvoudílný dokument vám přiblíží drsné prostředí nejnebezpečnějších gangů operujících v USA. Nejdříve zavítáte mezi členy Mara Salvatrucha (MS-13), který v 80. letech založili v Los Angeles salvadorští imigranti a který se později rozšířil do celých Spojených států i Mexika a Kanady. Tihle hoši jedou ve velkém, ať už jde o zbraně, drogy, nebo vraždy. Stejně tak slavný motorkářský gang Hells Angels má na mušce FBI. Kluci sice vypadají jen na neškodné milovníky motorek, speciálně Harley-Davidson, ale i mezi nimi kvetou koníčky z podsvětí, tedy opět zbraně a drogy. A podobně jsou na tom také jejich odvěcí konkurenti, gang Mongols, jehož členové se považují za moderní psance.

Svět gangů

Dokument
Foto Kinosvět
CS Mystery úterý 6. 11. Můj TV program Satelitní televize: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC