Film / seriál

Spider-Man: Daleko od domova

Akční sci-fi Spider-Man: Daleko od domova
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Snad jste si nemysleli, že s Avengers to končí. Kdepak, svět Marvelu je obrovský a příběhů k vyprávění nepřeberně. Tentokrát se podíváme na zoubek Peteru Parkerovi a jeho lásce MJ, kterak se prohánějí po Praze.

Snímek byl totiž z velké části natočen právě v české metropoli, filmaři si dokonce vydupali natáčení scény na Karlově mostě. V jednom z akčních momentů tak například jakýsi hořící zloduch rozbije policejní Octavii s nápisem „pomáhat a chránit“. To by si mohlo vysloužit plusové body i u těch z vás, kteří za nejlepšího Spidermana považovali Tobeyho Maguirea a s novými tvářemi se nechtějí spokojit. Ve Spider-Man: Daleko od domova z marvelovského univerza chtěl vystoupit sám Peter Parker, proto se s kamarády vydává do Evropy, aby si od toho všeho superhrdinování oddychl. Nick Fury, ten jednooký šéf Avengers, však dovolenou nedává. Petera najde a nekompromisně pošle zpět do akce.

Spider-Man: Daleko od domova

Film / seriál
Hodnocení FDB 76,5 %
Foto HBO

Režie Jon Watts

Obsazení Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya Coleman, Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Marisa Tomei

Délka 142 min.

Rok 2019

HBO pátek 27. 3. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC