Film / seriál

Případ Sloane

Případ Sloane
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Zrzavá kráska Jessica Chastain v  politickém thrilleru, který diváky zavede do pozadí vrcholového lobbingu, v  jehož nemilosrdném a  dravém prostředí přežijí jen ti s  nejostřejšími lokty a s  minimem emocí.

A přesně taková je i Elizabeth Sloane, chladnokrevná mrcha, která má nejen bystrý mozek a velmi prořízlou pusu, ale také dlouhé prsty, a proto je nejvyhledávanější lobbistkou v celém Washingtonu. Je známá svými výsledky a touhou zvítězit za každou cenu a neváhá pro to použít jakékoliv prostředky. Její rozhodnutí vést boj za omezení držení zbraní je ale trnem v oku jejímu největšímu oponentovi v oboru a Elizabeth zjišťuje, že vítězství ji v tomto případě může přijít velmi draho. Za jejím rivalem totiž stojí milovníci zbraní, kteří neváhají vytáhnout z rukávu ty největší trumfy. Dokáže být Elizabeth o krok napřed? Snímek, za kterým stojí režisér John Madden (Důkaz, Zamilovaný Shakespeare), má sice 132 minut, dlouhá stopáž by vás ale rozhodně neměla odradit. 

Případ Sloane

Film / seriál
Hodnocení FDB 70 %
Foto HBO

Režie John Madden

Obsazení Jessica Chastain, Mark Strong, Gugu Mbatha-Raw, Alison Pill, Michael Stuhlbarg, Jake Lacy, Christine Baranski

Délka 132 min.

Rok 2016

HBO sobota 16. 9. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC