Hudba a lifestyle

Vražedný producent zemřel

MTV Europe CZ – hudba a pořady o hudbě

Doslova. Phil Spector, hudební producent takových hvězd, jako The Beatles, Tina Turner nebo Leonard Cohen, vydechl naposledy. Ve vězení, kde seděl za vraždu.

Světu hodně dal a hodně vzal. Mluvilo se o něm jako o inovátorovi rocku a sám John Lennon jej nazval největším hudebním producentem všech dob. Jenže byl také znám svou násilností k ženám, jak po psychické, tak po fyzické stránce. Jednou to přehnal a svou milou, kterou v té době byla herečka Lana Clarkson, zastřelil. Od roku 2009 si tak v kalifornském vězení odpykával trest, do jehož konce zbývalo ještě sedm let. Na svobodu by se dostal ve zhruba devadesáti, nebýt komplikací spojených s covidem, které ho přemohly. Jestli je to ztráta, nebo ne, necháváme na vás. Pokud si ale chcete pustit jeho hudbu, vzhledem k jeho širokému působení se můžete vsadit, že na některé z hudebních televizí Skylinku, se jistě objeví.

MTV Europe CZ

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ středa 3. 2. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC