Hudba a lifestyle

Robbie Williams

Robbie Williams

Pokud se bojíte, že tyhle svátky nedostanete žádné dárky, žádný strach. Minimálně jeden se vám pod stromečkem objeví. A nadělovat bude Robbie Williams.

Jmenuje se doslova Vánoční dárek (The Christmas Present) a jedná se o album obsahující dva disky plné vánočně laděných písní. „S radostí vám tímto představuji své první vánoční album. Udělal jsem toho ve své kariéře už hodně a vydání této desky je mým dalším splněným snem,“ nechal se slyšet zpěvák. Pan Williams má z projektu evidentně radost. Tohle bude jeho třinácté album a natočil ho ve velkém stylu – spolupracoval totiž hned s několika studii v Kanadě, USA i Velké Británii. Zpívat nebude sám, na albu se objeví Helene Fischer, Jamie Cullum, živá legenda Rod Stewart, boxerský šampion Tyson Fury nebo i nestárnoucí rocker Bryan Adams. Každý si tak najde své. Nalaďte se už teď na vánoční album Robbieho Williamse s hudebními stanicemi televize Skylink.

Robbie Williams

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ středa 13. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC