Hudba a lifestyle

Ringo Starr

Ringo Starr

A rozhodl se to připomenout světu. Ringo Starr nebude sedět v koutě, zatímco Paul McCartney získává nové fanoušky v jednadvacátém století.

Sir Paul McCartney se v posledních letech objevil po boku hvězd jako Rihanna či Kanye West a stal se tak relevantním i pro ty, kteří o Beatles do té doby slyšeli jen od rodičů. Zdá se, že Sir Richard Starkey (pravé jméno Ringo Starra) se snaží o něco podobného. „Mám dost velkých skel a separace. U mě ve studiu jsme všichni pohromadě, ať už pozvu kohokoliv,“ řekl Starr, aby vysvětlil, proč jeho nové album What's My Name nenahrál ve studiu, ale u sebe doma. Na tomto uměleckém výplodu s ním spolupracoval McCartney a zahrají si mimo jiné i písničku Grow Old With Me, kterou napsal John Lennon. „Určitým způsobem jsme v té skladbě všichni.“ To je příjemně nostalgické. Nalaďte se už teď na nové album Ringo Starra s hudebními stanicemi televize Skylink.

Ringo Starr

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ středa 16. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC