Hudba a lifestyle

Coldplay

Coldplay

O negativním vlivu člověka na životní prostředí se poslední dobou mluví čím dál víc, a to je dobře. Nyní do této diskuze přispěli i legendární Coldplay.

Snaha o to, abychom snižovali uhlíkovou stopu, vede spoustu jedinců ke spoustě činům – někdo se stane veganem, jiný nakupuje v bezobalových obchodech, další se zase vzdá létání. K té poslední skupině se přidali i členové kapely Coldplay. Ti vydali 22. listopadu nové album Everyday Life a namísto absolvování obvyklé šňůry koncertů se rozhodli pro pouhá dvě vystoupení v Jordánsku, která živě streamovali na YouTube. Důvody tohoto rozhodnutí přiblížil frontman kapely Chris Martin: „Bereme si pauzu na rok nebo dva, abychom přišli na to, jakým způsobem by naše turné mohlo být nejen přínosem pro nás. Rádi bychom zjistili, jak by mohlo aktivně pomoci životnímu prostředí.“ Fanouškům tedy nezbývá než si Coldplay vychutnat aspoň na hudebních stanicích televize Skylink.

Coldplay

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ středa 25. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC