Hudba a lifestyle

a-ha

a-ha

Norská skupina a-ha se v říjnu objeví v pražské O2 areně, aby oslavili 35 let od vydání jejich debutového alba Hunting High And Low.

Ač a-ha samozřejmě věnuje nějaký čas svým nejslavnějším hitům, bez ohledu na jejich stáří, událost nebude jen v rytmu nostalgie. Skupina diváky potěší i novými skladbami či remixy známých hitů. Plus kytarista Paul se nechal slyšet, že díky unikátnímu playlistu bude tahle show něco úplně jiného, než co doposud divákům nabídli.

To je ambiciózní slib, ale skupina, jejíž 35 let stará píseň Take On Me zvládla na YouTube shrábnout téměř miliardu zhlédnutí, nejspíš ví, co říká. Mimochodem, demografické statistiky tohoto videa ukazují, že skladba Take On Me je oblíbená i mezi lidmi narozenými po roku 1990. Takže kdo chcete slyšet tuhle pověstnou pecku naživo, zamluvte si na Ticketmaster lístky na 28. říjen do O2 areny. Ti, kdo se spokojí s digitální reprodukcí, nechť si naladí hudební stanice televize Skylink.

a-ha

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
MTV Europe CZ středa 8. 1. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC