Film / seriál

Zúčtování

Zúčtování
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

S geniálním Mozartem či Einsteinem má společného víc, než s obyčejnými lidmi. Neuvěřitelné matematické schopnosti hlavního hrdiny Christiana Wolffa (Ben Affleck) se ale dají snadno zneužít ve prospěch zločineckých organizací.

Akční thriller Zúčtování z roku 2016 vypráví příběh chlapíka s neuvěřitelnými kognitivními schopnosti, ale zároveň s nulovým sociálním cítěním. Ač by velmi rád navazoval přátelství se svým okolím, nedokáže to. Od dětství tráví čas mezi čísly a různými matematickými hádankami. Díky svému nadání se začne živit jako nezávislý účetní pro několik nebezpečných organizací. Čím vyšší jsou ceny zakázek, tím větší hrozí Christianovi nebezpečí. V patách mu je totiž ministerstvo financí v čele s Rayem Kingem (J. K. Simmons). Aby se hlavní hrdina zbavil problémů, nechá se najmout firmou, která se zabývá vyspělou robotikou. Christian díky svému talentu a píli rychle zjistí účetní nesrovnalosti v milionových částkách, s postupným odhalováním firemních problémů ale začnou kolem hlavního hrdiny umírat lidé z jeho pracovního okolí.

Zúčtování

Film / seriál
Hodnocení FDB 76,8 %
Foto HBO

Režie Gavin O'Connor

Obsazení Anna Kendrick, Ben Affleck, Jon Bernthal, J.K. Simmons, Alison Wright, John Lithgow, Cynthia Addai-Robinson

Délka 128 min.

Rok 2016

HBO úterý 4. 12. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC