Film / seriál

Terapie 3

Terapie 3
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

„Každý problém má řešení,“ tak zní motto populárního seriálu Terapie z dílny HBO, který sleduje pacienty psychologa Marka Pošty v podání Karla Rodena. Po dvou úspěšných sériích přichází na obrazovky třetí – a máme se na co těšit.

Na rozdíl od jiných seriálů má Terapie ještě další poslání než jen pobavit diváky – demytizovat psychické problémy. Prostřednictvím příběhů, jež tvůrci znají z vlastního okolí či mediálního prostředí, divák zjišťuje, že je normální mít vnitřní „démony“ a cítit se pod psa. A taky to, že všechny problémy se dají řešit – pokud je tedy nedržíme v sobě, ale někomu se svěříme. Ideálně psychologovi, jakým je právě Marek Pošta. Dokáže vyslechnout, poradí, ale nesoudí. A to ať už za ním přijde kdokoliv. Třeba populární zpěvačka Lucia (Zdena Studenková) bojující se strachem z konce kariéry, podnikatel Jarda (Marek Taclík) zotavující se z těžké autonehody anebo stevard Šimon (Vojtěch Dyk), který si nedokáže přiznat problémy s vlastní sexualitou.

Terapie 3

Film / seriál
Foto HBO
HBO pondělí 7. 1. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC