Film / seriál

Strážci Galaxie Vol. 2

Strážci Galaxie Vol. 2
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Peter Quill společně se svou partičkou ochraňují vesmír a zároveň se živí jako úspěšní žoldáci. Stojí však před další velkou výzvou – zjistit, kdo je Peterovým skutečným otcem, a udržet při tom partu pohromadě.

Fanoušci prvního dílu se mohou těšit nejen na své oblíbené postavy, ale i nové hrdiny, kteří s dějem pořádně zamávají. Nebude chybět vražedná bojovnice Gamora ani svalnatý Drax, který sice stále nemá smysl pro humor, ale už se jej alespoň snaží najít. Malý Rocket se samozřejmě také vrací na scénu a nepřijdeme ani o Groota, tentokrát však v jiné podobě, než jsme zvyklí. Nyní je z něj jen malé dítě, které má velké problémy ovládat vztek, z čehož pramení řada komických situací. Ve filmu se potkáme i s postavou adoptivního otce Petera Quilla, Yonduou, který možná konečně odhalí své pravé já. O velká jména hollywoodské herecké scény rozhodně nebude nouze, můžete se tedy těšit na opravdu velkolepý a vtipný filmový zážitek.

Strážci Galaxie Vol. 2

Film / seriál
Hodnocení FDB 85,7 %
Foto HBO

Režie James Gunn

Obsazení Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Karen Gillan

Délka 136 min.

Rok 2017

HBO neděle 7. 1. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC