Film / seriál

Psí domov

Rodinný film Psí domov
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Videa s roztomilými psy jsou na internetu hitem, dává tedy vlastně smysl, že časem dostaly i svou celovečerní podobu. Pokud jste pejskaři, je celkem jasné, že to budete chtít vidět. I milovníci koček by si to však mohli užít.

Je to totiž doják, příběh malého štěněte, které bylo adoptované z útulku. Jeho páníček Lucas jej samozřejmě miluje tak bezmezně, jak to jen pejskaři umí a štěně mu lásku oplácí věrností, kterou zas umí jen psi. Kvůli nešťastné náhodě se však jednoho dne štěně ztratí a ocitne se šest set kilometrů daleko od domova. Fenku tak čeká dlouhá, předlouhá cesta zpět, plná dobrodružství a náhod, do tuhého jde samozřejmě hned několikrát a slzy si budete utírat po celou dobu. Malý pejsek ve velkém světě časem vyrůstá a domů se tak vrací jako větrem ošlehaný mazák. Protože happy end je v těchto filmech téměř povinnost. Film je na motivy knihy W. Bruce Camerona, který psal i scénář, což slibuje propracovaný a detailní příběh. Pokud máte doma psa, pravděpodobně se bude chtít dívat s vámi.

Psí domov

Film / seriál
Hodnocení FDB 68,3 %
Foto HBO

Režie Charles Martin Smith

Obsazení Ashley Judd, Edward James Olmos, Alexandra Shipp, Wes Studi, Barry Watson, Chris Bauer, Farrah Aviva

Délka 92 min.

Rok 2019

HBO středa 29. 7. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC