Film / seriál

Pan

Pan
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Další filmová adaptace úspěšné novely o malém chlapci, jenž se díky své fantazii ocitne v kouzelném světě, nabídne hvězdná jména jako Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Rooney Mara, Cara Delevingne a Garrett Hedlund.

Postavu chlapce, který nikdy nechtěl vyrůst, vymyslel skotský spisovatel a dramatik Sir James M. Barrie, předlohou mu prý byl starší bratr, který zemřel ve svých čtrnácti letech. Peter Pan se pak dostal do knihy Peter a Wendy i divadelní hry, příběh byl také zfilmován a to už několikrát – nejznámější je asi Hook Stephena Spielberga, kde si už dospělého Petera Pana zahrál Robin Williams, a animák z produkce Walta Disneyho. I nejnovější filmové zpracování se drží původní zápletky – hlavní hrdina, malý chlapec Pan (Levi Miller), strávil svůj dosavadní život v bezútěšném prostřední londýnského sirotčince, který je pro všechny smutným místem bez naděje na cokoli. Jednou v noci se mu ale podaří díky své fantazii Londýn opustit a místo něj se ocitá ve světě zvaném Země Nezemě plném pohádkových postav, pirátů a válečníků.

Pan

Film / seriál
Hodnocení FDB 63,8 %
Foto HBO

Režie Joe Wright

Obsazení Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Rooney Mara, Garrett Hedlund, Paul Kaye, Kathy Burke, Cara Delevingne

Délka 111 min.

Rok 2015

HBO úterý 20. 6. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC