Film / seriál

Kráska a zvíře

Kráska a zvíře
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Milovníci pohádek se šťastným koncem, pozor – jedna z nejznámějších disneyovek se konečně dočkala hrané verze. Bella, vynálezce Maurice, namyšlený Gaston, netvor i zakleté služebnictvo ožijí v režii celovečerního filmu Billa Condona.

Animák z roku 1991 slavil úspěch nejen u diváků, ale i na Oscarech, odkud si odnesl cenu za nejlepší hudbu a píseň (ústřední song Beauty and the Beast v podání Céline Dion a Peaba Brysona se okamžitě stal hitem).

Kdo by neznal příběh krásné a chytré Belly (Emma Watson), která žije se svým tatínkem, ztřeštěným vynálezcem Mauricem, nejraději ze všeho se noří do knih a nekompromisně odmítá námluvy namyšleného Gastona? Když jednoho dne Maurice zmizí, jeho stopy zavedou Bellu do zámku, v němž přebývá děsivé zvíře se svým služebnictvem. Hraná Kráska a zvíře se snaží držet scénáře původního snímku, hodně podobné jsou kromě dialogů i písničky a kostýmy. Nechybí vtipné rozpravy s mluvícím nádobím, romantická taneční scéna Belly a netvora ani poselství, že láska nezná hranic.

Kráska a zvíře

Film / seriál
Hodnocení FDB 78,5 %
Foto HBO

Režie Bill Condon

Obsazení Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci

Délka 129 min.

Rok 2017

HBO středa 22. 11. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC