Film / seriál

Představení stanice Epic Drama HD

Představení stanice Epic Drama HD

Epic Drama HD je tu pro každého fanouška dramatického žánru, který ocení nonstop přístup k seriálovým trhákům z celého světa.

Společnost Viasat World, pod níž mimo jiné spadají i dokumentární kanály Viasat Explore, Nature a History (znáte ze Skylinku), spustila na sklonku minulého roku kanál Epic Drama HD, který můžete od konce srpna na svých obrazovkách nalézt i vy. Vysílání si můžete užít 24 hodin denně 7 dní v týdnu, a to všechno navíc bez reklam. Připraveny jsou pro vás úspěšné velkorozpočtové tituly, které byly v drtivé většině natočeny v posledních třech letech, a proto se můžete těšit na samé novinky. Nebude chybět drama ani napětí, zločiny a záhady, ale ani adaptace klasických literárních děl, válečná dramata, dobrodružství, skutečné historické události ani fikce.

Berlín byl ve 20. letech minulého století metropolí talentovaných lidí i pokoutných podnikatelů. V úspěšném seriálu Babylon Berlín poznáte, jak pod veškerým zdánlivým pozlátkem zbídačelé masy usilují o lepší život. Jedná se o dobu organizovaného zločinu a politického extrémismu, kdy stará vojenská elita dosud neodstoupila, ale na moc si už brousí zuby ještě daleko horší monstrum.

Dynamické drama odehrávající se na konci 90. let 19. století, to jsou Případy detektiva Murdocha. Mladý detektiv se nebojí při své práci používat moderní forenzní metody, jakou je třeba porovnávání otisků prstů, a navíc disponuje přímo vizionářskou intuicí. Je však na takového člověka doba připravena?

Představení stanice Epic Drama HD

Film / seriál
Foto Epic Drama
Epic Drama HD středa 3. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC