Film / seriál

Anthropoid

Válečný thriller Anthropoid
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Film Anthropoid vypráví o československých vojácích Jozefu Gabčíkovi a Janu Kubišovi, kteří jsou na misi zavraždit Heydricha. Zda se to podaří, znáte z historie, podívejte se tedy na filmovou rekonstrukci.

Film sice pojednává o české události, tam ale jeho spojení s tuzemskem v podstatě končí. Na režisérské křeslo se posadil oscarový Sean Ellis a celý projekt vznikal prakticky v zahraničních rukou. To samozřejmě neplatí o lokaci. Pražské ulice, kde se snímek natáčel, jsou proměněny v historický set, opět po nich jezdí stará auta a šarmantních klasických oděvů je všude záplava. Uvidíte Prahu v celé své filmové kráse pojatou lidmi, kteří umí skvěle točit – bude zážitek pozorovat známé scenérie dovedené k estetické dokonalosti. Část diváků nesla nelibě, že film není v češtině, ale vězte, že si za chvíli zvyknete a užijete si trochu jiného pohledu na známá historická fakta.

Anthropoid

Film / seriál
Hodnocení FDB 74,7 %
Foto HBO

Režie Sean Ellis

Obsazení Cillian Murphy, Jamie Dornan, Charlotte Lebon, Harry Lloyd, Toby Jones, Sam Keeley, Bill Milner

Délka 120 min.

Rok 2016

HBO sobota 9. 5. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC