Film / seriál

4× Teen komedie

4× Teen komedie
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Nejznámější komedií pro teenagery jsou bezesporu americké Prci, prci, prcičky, povedený kanadský žertík bláznivého Stiflera zná snad každý. Od uvedení tohoto kultovního snímku ale už uběhlo skoro dvacet (!) let, přinášíme vám proto tipy na novější snímky, které vás zaručeně pobaví úplně stejně.

Mike a Dejv shánějí holku

Bratři Mike a Dave Strangleovi (Zac Efron a Adam DeVine) milují party a pokaždé umí rozjet pořádnou zábavu, ať se jedná o svatby, rodinné oslavy či pohřby. Jenže ostatní příbuzní nejsou z jejich koníčku vůbec nadšeni, protože sourozenecké řádění vždy končí katastrofou a vede ke zraněním. Nyní ale dostávají od rodičů ultimátum, jejich sestra se vdává na Havaji a bratři mají za úkol přivést si na svatbu reprezentativní partnerky, které je udrží na uzdě. Mike a Dave díky televizní reality show seženou jako svůj doprovod Alice (Anna Kendrick) a Tatianu (Aubrey Plaza) a odlétají s nimi na místo obřadu. Jenže se lehce přepočítali, ze slušných holek se vyklube nekontrolovatelné duo, kterému samozvaní králové všech party nesahají ve flámování ani po kotníky.

HBO HD / 11. července

Superbad

Tento film je dílem scenáristické dvojice Seth Rogen a Evan Goldberg, kteří stojí i za kontroverzní komedií Interview. Hlavními hrdiny jsou dva dospívající středoškoláci, jež brzy čeká maturita. Evan (Michael Cera) je stydlivý, ale velmi chytrý a milý, Seth (Jonah Hill) je naopak velmi extrovertní, jenže k tomu i náladový, ale hlavně posedlý holkami. Oba dva platí ve škole za totální outsidery, a proto jsou na sobě svým způsobem závislí, jenže každý z nich jde na jinou vysokou školu, a tak využívají poslední příležitost, kdy si mohou užít pořádnou párty a zapůsobit na holky, které se jim líbí. Čeká je noc, na kterou jen tak nezapomenou. První verzi scénáře napsal Seth Rogen už ve třinácti letech, a to prý podle svých vlastních zážitků.

AMC / 4. července

Eurotrip

Stará dobrá klasika z roku 2008, ve které si zahrál miniroličku i hollywoodský herec Matt Damon jako zpěvák rockové kapely. Scott (Scott Mechlowicz) právě zažívá hořkosladký konec školní docházky, odpromoval, ale zároveň se s ním rozešla přítelkyně Fiona. V opilosti napíše naštvaný email svému německému kamarádovi Mikeovi, jenže následně zjistí, že je to ve skutečnosti krásná Němka Mika, jež za ním chtěla přijet na návštěvu. Scott se proto se svým kamarádem Cooperem a dvojčaty Jenny a Jamiem rozhodne vyrazit za Mikou do Evropy a usmířit se. Americká čtveřice zažívá cestou napříč kontinentem nejen šílená dobrodružství, ale také velký kulturní šok. Film měl tři režiséry a z velké části se natáčel v Praze – ta si „zahrála“ Řím, Paříž i Bratislavu.

Fakjů pane učiteli

Komedie našich německých kolegů vypráví o Zekovi Müllerovi, kterého propustili z vězení, kde seděl za loupež. Ukradené peníze se jeho přítelkyni podařilo zakopat na staveništi, na něm ale mezitím vyrostla tělocvična Götheho gymnázia, a proto se Zek rozhodne vydávat za suplujícího učitele, aby měl přístup ke všem klíčům a mohl se v noci zkoušet prokopat ke své kořisti. Přes den ale musí hrát svou roli kantora a krotit neukázněné žáky 10. B, kterou dostal na starost. Jeho drastické a neortodoxní pedagogické metody se ale nesetkávají s pochopením ostatních kolegů, především upjaté kolegyně Lisi. Režisér Bora Dagtekin napsal roli učitele Müllera speciálně pro Elyase M‘Bareka (Náš vůdce).

Film / seriál
Foto AMC, HBO, CinemArt ,Universal
HBO úterý 11. 7. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC