Sport

Představení stanice FISHING & HUNTING

Představení stanice FISHING & HUNTING

Pro všechny milovníky rybaření a lovu je tu stanice Fishing & Hunting, která svým divákům přináší jen to nejlepší ze světa těchto vznešených sportů.

Nádherná krajina, dechberoucí příroda a neskutečná dobrodružství, to jsou nezapomenutelné zážitky, jež každý den čekají na diváky stanice Fishing & Hunting. Maďarský dokumentární kanál vysílá v českém jazyce, 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. 60 procent programového obsahu zaujímají pořady o rybolovu, zbytek je pak věnován právě lovu a myslivosti.
     
Každý den se můžete těšit na pořady domácí produkce, záznamy a přenosy místních i světových rybářských a loveckých soutěží a mnoho dalšího. Většina diváků stanice Fishing & Hunting je ve věku 19 – 59 let, najdou se však četné mladší či starší výjimky, kterým tyto sporty učarovaly a které na sledování stanice nedají dopustit.
     
Kromě již zmiňovaných přenosů a záznamů soutěží ze světa rybolovu, myslivosti a lovu stanice divákům přináší také pravidelně aktualizovaný přehled novinek ve výbavě, a to včetně ukázek jejich použití. Samozřejmě nechybí ani ukázky technik lovu a rybaření jak pro úplné začátečníky, tak pro profesionály, kterým ukáže ty nejnovější triky a finty. 10. července například startuje pořad Feedermania – Lake Carps, ve kterém budou diváci společně s rybářem Krisztianem Jankovichem čekat na ty nejlepší úlovky v jezeře Kiraly Pontyhorgasz.

Představení stanice FISHING & HUNTING

Sport
Foto FISHING & HUNTING
Fishing and Hunting středa 26. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC