Pro děti

Zvonilka: Tajemství křídel

Zvonilka: Tajemství křídel
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Kde bychom byli, kdybychom neměli své dobré víly, které na nás dávají pozor a  dohlíží na rovnováhu ve světě. Jednou z nich je Zvonilka, víla zrozená z  dětského smíchu.

Postava veselé a dobrosrdečné víly Zvonilky se zrodila spolu s hravým a odvážným Petrem Panem v Zemi Nezemi. Dodnes patří k oblíbeným postavám mnohých dětí, a tak se není co divit, že Disney jí věnoval už celou sérii filmů.

Se svými schopnostmi i životem v Hvězdné roklince je už spokojená, ale jedna věc jí stále nedá spát, a to Zimoles. Zimní les je totiž zapovězenou částí Roklinky, kam žádná víla ani elf nesmí vkročit. Jenže Zvonilka nikdy nebyla jako ostatní a než byste řekli švec, už si vykračuje po sněhu. Čeká nějakou hrůzu, proč by jinak královna Clarion všem zakazovala, aby do Zimolesa vstupovali, jenže nic se nestane. Naopak, je jí v zasněženém království až podezřele dobře. A kde se vzala, tu se vzala, najednou je tu další víla, která se podobně směje, umí všechno to, co Zvonilka, ale hlavně se jí stejně rozzáří křídla, když se se Zvonilkou ocitnou blízko sebe. Kdo je tato milá, ale tajemná víla? Je to snad Zvonilčina příbuzná? A proč vlastně královna zakázala všem z Roklinky do Zimolesa chodit?

Všechno se dozvíte, když se podíváte na další film ze „Zvonilkovské“ série, který je stejně krásně vyvedený jako předešlé díly. V Disney jsou prostě mistři animací i pohádek a přesně vědí, co malé caparty, tentokrát hlavně holky, rozesměje a potěší.

Zvonilka: Tajemství křídel

Pro děti
Foto HBO
HBO čtvrtek 28. 9. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC