Pro děti

Veselá pirátská dobrodružství

Kapitán Jake a piráti ze Země Nezemě

O Zemi Nezemi jste určitě slyšeli, je to domov věčně malého chlapce Petra Pana, který vypadá tak trochu jako skřítek. V kouzelném světě prožívá nejedno dobrodružství, setkává se s vílami, k jeho největším kamarádkám patří Zvonilka, ale také s piráty, kterým šéfuje Kapitán Hook.

Tentokrát se však do pohádkového světa plného roztodivných postav vydáme bez malého Petra. Průvodcem Zemí Nezemí se stane odvážný Jake, který je nejen zdatným námořníkem, ale hlavně neúnavným hledačem pokladů. A když zasvětíte život výpravám za truhlami zlata, můžete si být jistí, že na vás budou číhat nejrůznější nástrahy a že rozhodně neuniknete setkáním s piráty. Jake a jeho kamarádi, Izzy, Cubby a papoušek Sully, se proto velmi brzy seznámí s proslulým kapitánem Hookem.

Všechna jejich dobrodružství se odehrávají dost často na moři, proto má Jake loď, jakou jen tak neuvidíte. V jejích útrobách se totiž ukrývá spousta vychytávek, které byste čekali spíš na palubě kosmické lodi než u námořníků. Zato kapitán Hook se plaví na tradiční plachetnici, a tak potřebuje mít s sebou vždy celou posádku ostřílených pirátů. Setkání Jakea s Hookem jsou vždy napínavá, zároveň však i velmi zábavná. Hook je totiž pirát-popleta, žádný drsný vrahoun, a tak mu Jake dost často dává lekce nejen v boji, ale i v odvaze a vtipu. Ovšem svůj meč musí tasit také proti dalším nepřátelům, třeba proti ShiverJackovi nebo pirátskému faraónovi.

Disney Channel přichází se sympatickou a zábavnou aktualizací především anglické pohádkové klasiky. Nový animovaný seriál Kapitán Jake a piráti ze Země Nezemě bude bavit spíše menší děti, i když musíme uznat, že citlivá animace ve stylu klasických disneyovek a chytlavá hudba k obrazovkám přitáhnou klidně i dospělé. Konečně se tak můžete těšit na povedený a inteligentní seriál nejen pro drobotinu.

Více najdete v tabletovém magazínu, který je dostupný pro iOS a Android, nebo pro PC.

Kapitán Jake a piráti ze Země Nezemě

Pro děti
Foto Disney Channel
neděle 29. 1.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC