Pro děti

Představení stanice CS mini

Představení stanice CS mini

Televizní stanice o dětech a pro děti, to je CS mini. Vedle léty prověřených i nových pohádek nabízí také netradiční vzdělávací pořady a chytrou zábavu.

Stanice CS mini je určena především dětem ve věku od tří do dvanácti let, ale rádi ji sledují i dospělí, zvláště starší generace. Vysílá denně od šesti hodin ráno do poledních dvanácti hodin na frekvenci CS film.

Čtyřhodinový ranní blok nazvaný Dětský svět zahrnuje široké spektrum zábavných i vzdělávacích pořadů – vezme děti na návštěvy parků a atrakcí, počínaje Disneylandem a konče vesnickou poutí, předvede hrající si zvířátka ve volné přírodě i v zoo, představí, jakými aktivitami se zabavují dětí v mateřské školce Mini svět. Moderátorka Míša naučí své diváky písničkám a tanečkům, Štístko a Poupěnka zas budou mít vždy připravené nové vystoupení. Děti se seznámí také s loutkami a marionetami, které jsou pro českou dětskou filmografii naprosto ikonické.

V rámci edukativní části vysílání si děti mohou zacvičit, naučí se kreslit a vystřihovat nejrůznější postavičky a mnoho dalšího. Velmi oblíbený je i cyklus výuky angličtiny pro nejmenší diváky Baby English. Pomocí velmi jednoduchých anglicko-českých dialogů mezi anglickou moderátorkou Jane a českým moderátorem Kubou se malé děti naučí spoustu slovíček, osvojí si intonaci i slovosled anglických vět a přitom se i dobře pobaví.

TV CS mini zahájila své vysílání v roce 2008 a provozuje ji Československá filmová společnost patřící do skupiny JOJ Group.

Představení stanice CS mini

Pro děti
Foto CS mini
středa 1. 5.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC