Pro děti

Bambi – Roztomilé lesní dobrodružství

Bambi – Roztomilé lesní dobrodružství
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Pohádky pro nejmenší jsou často velmi jednoduché a starší děti ani rodiče u nich nevydrží. My ale víme o jedné výjimce. Jmenuje se Bambi.

Příběh malého kolouška Bambiho, který žije v lese se svými kamarády, budete sledovat od jeho prvních krůčků, kdy se na tenoučkých nohách taktak udržel, až do osudného dne, kdy v lese vypukne požár…

Ale abychom nepředbíhali. Bambiho nejlepším kamarádem je roztomilý a pořád veselý zajda Dupík, který vždycky vymyslí nějakou lumpárnu. Občas se k nim na dobrodružnou výpravu přidá také trochu ostýchavý skunk Kvítko, jenž když se osmělí, dělá čest svému jménu a ukazuje, že je to docela pěkný rarach. No a malí dobrodruzi potřebují i nějakou tu ochrannou ruku (v tomto případě spíš křídlo), tedy někoho, kdo jim vždy poradí a naučí je něco nového. Tady moudrého rádce ztělesňuje Výr, hrdina královského původu, seznamující omladinu se vším důležitým v životě. Zápletka nijak složitá není, přesto se malí diváci budou bavit laskavým humorem. Hlavním favoritem bude asi zajíček Dupík, který jejich společná dobrodružství vždycky vtipně okomentuje. A samozřejmě v disneyovce nesmí chybět hudba, takže ani tady o ni nepřijdete.

Bambi patří k nejstarším animovaným pohádkám z dílny legendárního studia, první diváci ho mohli sledovat už v roce 1942. Remasterovaná verze dovolila malému kolouškovi znovu ožít a zapsat se do dětských srdcí.

Bambi

Pro děti
Foto HBO
HBO pátek 16. 2. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC