Hudba a lifestyle

TV Paprika – Adventní kalendář

Cyklus: TV Paprika – Adventní kalendář

To správné vánoční cukroví ke svátkům patří a dokonce víc než dárky. A a jistě máte svůj tradiční recept, po kterém se celá vaše rodina každé Vánoce shání, proč se neinspirovat od profíka.

Abyste pochopili ten název – stejně jako si v klasickém, papírovém adventním kalendáři každý den otevíráte okénko se sladkostmi, v tomhle každý den obdržíte krátké video s parádním receptem. A pokud jste jako já a máte ve a všechna okénka otevírat hned první den, abyste toho po zbytek adventu litovali, nemusíte se strachovat – tady se podvádět nedá. Bude se vysílat každý den pravidelně v 18.00, vždy jen jeden patnáctiminutový díl. Na ten další si musíte poctivě počkat do dalšího dne. Kolikrát si ten či onen recept uvaříte je samozřejmě na vás, najíst se můžete do sytosti. Vždyť jsou přece Vánoce. A v tuto dobu nebudeme (jako každý rok) přece hledět na štíhlou linii, cvičit začínáme až po novoročním předsevzetí.

Na všech obrazovkách

K tomu bude od posledního listopadového týdne na stránkách adventnikalendar.tvpaprika.cz k dispozici archiv všech dosud odvysílaných dílů. Takže pokud některý den nestihnete TV Paprika naladit, nic se neděje – o sladkost nepřijdete. A nakonec nabízíme volbu pro ty, kteří televizi neholdují, ale jsou našimi fanoušky na sociálních médiích, Adventní kalendář budeme sdílet i na našem Instagramu zde: https://www.instagram.com/skylink_official/. O recepty se prostě hodláme podělit úplně se všemi.

A teď k věci!

Jak to celé bude vypadat? Přivítáme vás v krásné, vánočně laděné kuchyni, kde dvě milé dámy, Gerti a Anita, kouzlí. Gerti má hlavu plnou receptů, z nichž některé vám možná budou povědomé, jiné ale budou naprostou novinkou, kterou překvapíte celou rodinu, a dokonce přimějete teenagery vzhlédnout od mobilních telefonů (minimálně na tak dlouhou dobu, aby si ta překrásná cukrátka vyfotili na Instagram).

Estetika nadevše

Je tu totiž také Anita, která vaření tolik neřeší, zato umí hotové pochoutky zabalit tak nápaditě a krásně, že je rovnou budete moct šoupnout jako dárek pod stromeček. Netřeba žádných uměleckých složitostí či náčiní, stačí rychlá návštěva místního papírnictví, kde seženete pár kousků barevného papíru, a můžete se pustit do zdobení. To je koneckonců nedílná součást všeho. Jak se tak trefně říká, jíme i očima.

Zpestření pestrého

Pokud vám tedy chybí inspirace k pečení cukroví, nechce se vám opakovat skvělé, tradiční, ale každoročně stejné recepty, nebo prostě chcete svoje nejbližší překvapit svým kulinářským uměním, Adventní kalendář je tu pro vás. Tak jej podpořte, jak sledováním na TV Paprika, tak návštěvou našeho Instagramu. Autorky Anita a Gerti budou potěšené vaším zájmem a když je naším zájmem navnadíme dostatečně, třeba se u nás staví zase napřesrok, přinesou zbrusu nové recepty a vy se budete moci před rodinou blýsknout znovu. Veselé Vánoce!
 

TV Paprika – Adventní kalendář

Hudba a lifestyle
Foto TV Paprika
TV Paprika úterý 1. 12. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC