Hudba a lifestyle

Představení stanice: TV Paprika

Představení stanice: TV Paprika

V pořadech stanice TV Paprika si to svoje najdou nejen profesionální šéfkuchaři, ale i naprostí začátečníci. Zahraniční i české kuchařské celebrity se podělí o své tipy a triky, jak připravit dokonalou hostinu.

Brunch je něco mezi snídaní a obědem a především ve velkých městech se stal pojmem. Spousta restaurací a bister se tohoto trendu chytla a nabízí pro své hosty snídani na vidličku. Své nejoblíbenější menu představí v Brunchi podle Bobbyho sympatický kuchař, jehož recepty pocházejí většinou z jihu, mezi jeho favority patří pochoutky typické pro Francii.

Evropská kuchyně je také tématem pořadu Po Evropě s vidličkou a nožem, ve kterém se moderátoři Gerti Kapusiová a Róbert Bede vydávají napříč starým kontinentem. V každém díle představí gastronomické speciality jedné evropské země, a to nejen ty profláknuté, ale i méně známé poklady místní kuchyně. Recepty to ale nejsou nijak komplikované, a navíc se připravují ze snadno dostupných ingrediencí.

Markéta Hrubešová je nejen známá česká herečka, ale také vášnivá kuchařka, a tak vytvořila tým s kuchařem roku Patrikem Bečvářem, který vařil i pro prezidenta Obamu. Společně v jedné kuchyni vaří své oblíbené recepty, ke kterým přidají i zajímavé historky a příběhy. Diváci se tak v Receptech pro radost s Markétou a Patrikem kromě tipů na to, co připravit, dozví i zákulisní zajímavosti.

Víte, jak dříve vypadalo šlechtické hodování? Stejnojmenný pořad tří irských kuchařských hvězd Derryho Clarka, Catherine Fulvio a Paula Flynna zve diváky na cestu do historie, při níž zrekonstruuje starodávné večeře.

Představení stanice: TV Paprika

Hudba a lifestyle
Foto TV Paprika
TV Paprika středa 1. 11. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC