Film / seriál

Výjimeční přátelé

Životopisný film Výjimeční přátelé
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Na ČSFD film dostal něco přes padesát procent, na zahraničních obdobách devadesát pět a nominaci na Oscara. Čím to je? Komu věřit? A co na to Jan Tleskač? Dozvíte se v následujícím odstavci.

Takhle – stojí to rozhodně za víc než padesát. Sedmdesát pět minimálně. Je ale pravda, že část šarmu snímku stojí na předpokladu, že znáte amerického moderátora dětských TV show Freda Rogerse. Nejhodnějšího člověka na zeměkouli, ze kterého dobrota vyzařovala na míle. Ne však kilometry. A to je asi ten problém. Pokud nejste Američan, bude vám možná film připadat jako naivní fikce o člověku hodnějším, než je reálné. Jenže tento počin stojí za to, proto si buď pusťte pár minut Rogerse na YouTube (pochopíte hned), anebo prostě věřte, že i takoví lidé existují. Je to jako kdyby Američani koukali na celovečerní film o Láďovi Hruškovi. Taky by byli plní skepse. Takže asi tolik. Jo, a hraje v tom Tom Hanks. Svěží a talentovaný, jako vždy.

Výjimeční přátelé

Film / seriál
Hodnocení FDB 33,3 %
Foto HBO

Režie Marielle Heller

Obsazení Tom Hanks, Matthew Rhys, Susan Kelechi Watson, Chris Cooper, Enrico Colantoni, Tammy Blanchard, Sakina Jaffrey

Délka 107 min.

Rok 2019

HBO sobota 3. 10. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC