Film / seriál

Ticho před bouří

Ticho před bouří
Skylink Live TV

Sledujte na HBO na skylink Live TV Sledovat

Co všechno se může pokazit, když se rozhodnete udělat tlustou čáru za nepovedeným životem a žít v ostrovním ráji? Paradoxně víc, než by si člověk dokázal představit. Stačí návštěva bývalé ženy a náhle je ve hře vražda a boj se starými démony.

Americký mysteriózní thriller vypráví příběh muže, který odešel na krásný karibský ostrov léčit si rány, které mu život uštědřil. Baker v podání Matthewa McConaugheyho se živí jako rybářský průvodce, má svou loď s názvem Serenity, ve vesnici pak domek a také milenku. Ticho jeho života rozčísne jako blesk bývalá žena Karen, kterou hraje Anne Hathaway. Vtrhne do jeho života jako bouře a chce po svém bývalém muži, aby zabil jejího současného násilnického manžela. Ve jménu jejich společného syna i ve jménu deseti milionů dolarů jako odměny má vzít jejího manžela na rybářskou výpravu a uprostřed oceánu ho hodit žralokům. Baker nejprve odmítá, ale myšlenky se nemůže zbavit. Následná vlna vášní, událostí a zvratů odhalí i ta nejskrytější tajemství.

Ticho před bouří

Film / seriál
Hodnocení FDB 55,9 %
Foto HBO

Režie Steven Knight

Obsazení Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Rafael Sayegh, Jeremy Strong, Robert Hobbs

Délka 106 min.

Rok 2018

HBO sobota 17. 8. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack, HBO Standard, Komplet a Premium Internetová televize: HBO, Kombi+ HBO a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC