Film / seriál

Starsky a Hutch

Starsky a Hutch

V remaku akčního komediálního seriálu ze sedmdesátých let září v rolích kalifornských detektivů sehraná dvojice Ben Stiller a Owen Wilson. Jejich protivníkem a hlavním padouchem snímku je drogový dealer Vince Vaughn.

Detektiv Dave Starsky jde ve stopách své matky, jedné z nejlepších policistek v historii Bay City, a neúnavně bojuje se zločinem, jeho horlivost je mu ale často spíš na škodu, žádný z jeho parťáků s ním dlouho nevydrží. To detektiv Ken „Hutch“ Hutchinson má až moc bezstarostnou povahu a ačkoli je dobrým policistou, občas se ocitá na hraně zákona a zná se s pochybnými existencemi.

Z této nesourodé dvojice udělá policejní kapitán Dobey (Fred Williamson) tým a vyšle je do ulic. První den společné služby objeví u břehu záhadného utopence a s pomocí Hutchova informátora Huggy Beara (Snoop Doggs) začnou případ vraždy rozkrývat. Všechny stopy vedou k drogovému byznysmenovi Reesi Feldmanovi. Hlavní hrdinové z původního seriálu Paul Michael Glaser a David Soul si ve filmu střihli cameo.

Starsky a Hutch

Film / seriál
Hodnocení FDB 70,6 %
Foto Cinemax

Režie Todd Phillips

Obsazení Owen Wilson, Ben Stiller, Snoop Dogg, Fred Williamson, Vince Vaughn, Juliette Lewis, Jason Bateman

Délka 101 min.

Rok 2004

Cinemax pondělí 3. 7. Můj TV program Satelitní televize: HBO MaxPack a Komplet

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC